Saturday, 7 May 2011

MAAF

Setelah sekian lame tak onl, harini baru aku onl. Aku onl pun sebab nak tukar DP FB, tak pepasal kene saundd. Percume jea dapat nasihat. Cikgu Noridah jupe Amaa harini tapi dea tanak jupe aku, hal ney kan berkaitan aku dengan Amaa. Cikgu kene lah adil. Cikgu mane boleh marah Amaa jea sedang kan name aku pun ade dalam hal ney. Aku gf dea, mesti lah aku risau. Lagi risau bile bende cerite semue ney dha kecoh. Saket telinge. Aku maluu nak datang sekolah tapi aku buad macam tade ape ape yang berlaku. Hati aku saket bile cikgu pandang serong pade aku dan dea. Aku datang sekolah memang nak belaja jea, tade pulak nak date date. Tade pulak aku show show aku couple dengan dea. Dekat sekolah kitorang cume kawan sahaje. Yang paling aku sedih, bile dea couple dengan aku macam macam hal jadi dekat dea. Aku memang bawak bale kan? Aku sedih, dea hari hari kene panggil dengan cikgu sebab hal kami. Aku tetap senyum depan dea sebab dea maseh tersenyum depan aku walaupun hari hari dea kene pasal hal ney.Hati aku rase nak nages jea tapi aku tanak dea tengok aku nanges. Naty dea lagi sedih. Dea hanye ade aku & kawan kawan jea. Dea tanak tinggal kan aku. Aku dha tak sanggup semue jadi macam ney. Dea pengawas, aku cume pelajar biase. Itu satu perbezaan tapi dea tak penah kesah. Aku terus give up bile dha jadi macam ney, aku tanak dea saket lagi sebab aku. Aku terus mintak BREAK, aku terlalu sebak bile denga cite dea pagi pagi lagi ustazah tanye pasal cerite ney. Aku pulak yang sedih. Dea tetap tanak, hanye suruh aku senyum jea. Dea tak suke aku sedih, begitu jugak aku tapi kalau dha macam ney, takan nak terus kan? Menitis nitis aer mate aku menulis. Hati aku saket sangat. AKU MINTAK MAAF AMMAR FADZIL, AKU GIVE UP D;

1 comment: